Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép 

Hozzávalók 12 darabhoz:

Fél bögre erős ízű reszelt sajt, 2 bögre finomliszt, 4 teáskanál sütőpor, ¼ teáskanál só, ¼ teáskanál mustárpor, frissen őrölt fekete bors, 2 tojás, 1 bögre tej, ¼ bögre szezámmag

 

Elkészítés:

A reszelt sajtot tedd nagy edénybe. Szitáld hozzá a lisztet, sütőport, majd add hozzá a sót, mustárport, valamint a frissen őrölt borsot.

A tojást lágyan verd fel tejjel. A lisztes keverék közepébe ujjaddal fúrj egy lyukat, a tojásos masszát pedig öntsd bele. A tésztát kanalazd a kivajazott formák ¾-éig, majd szórd meg a szezámmaggal. Süsd 200 fokon 12-15 percig vagy tűpróbáig.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.