Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

    Emma Watson

Kép

 

Életrajz:

 

Teljes név:Emma Charlotte Duerre Watson

 

Becenév:OnetakeWatson; Em

 

Született : 1990. április 15. Párizs; Franciaország

Életkor : 17

Hajszín : sötétszőke; a film kedvéért festik barnára

Szemszín : barna

Magassága: 168 cm

Horoszkóp : Kos

Kínai horoszkóp :

Szülei : Jacqueline Watson(1959) és Chris Watson(1959)

Testvére : Alex Watson(1993)

Nagymama : Freda Watson

Mostohaanyja : Julie (1960)

Mostohatestvére: Elizabeth (1991)

Állatok : 2 macska (Bubble és Domino), melyből Domino Alexé

Művészet : Ének; tánc; színészkedés

Sport: Gyeplabda; síelés; tenisz; pingpong; méta; golf

Utálja : Matekot, a földrajzot, latint, klasszikust és az operát

 

 

 

Életrajz

 

Emma Charlotte Duerre Watson 1990. április 15-én este 6-kor született Párizsban, Franciaországban Jacqueline és Chris Watson első gyermekeként. Szülei mindketten ügyvédként praktizálnak. Emma 5 éves volt, mikor családjával együtt visszaköltöztek Angliába. Öccsével, Alexanderrel együtt (aki 3 évvel fiatalabb nála) Oxfordshire-be költöztek, ahol Édesanyjukkal élnek az iskolaidőszak alatt.

 

1995 szeptemberében, 5 évesen Emmát felvették a Lynamba, az oxfordi Dragon Iskola tekintélyes óvodájába (iskolai előkészítő), ahol kialakult a versek iránti imádata. Érdeklődése el is nyerte jutalmát, amikor 7 évesen megnyerte a Daisy Pratt versmondó versenyt James Reeves 'A Tenger' című versének előadásáért.

 

1998 szeptemberében, 8 évesen Emma a Dragon Iskolába kezdett járni, ahol nagyon boldog 5 évet töltött, amikor nem forgatott. 1999-ben, 9 évesen lehetősége volt jelentkezni az első Harry Potter film szereplőválogatására. A többi már történelem.

 

2000-ben, 10 évesen kezdte el élete első filmforgatását és rettentően izgult.

 

Premierje napján, a Harry Potter és a Bölcsek Köve az egész világon rekordokat döntött és a kritikusok nem győzték dicsérni Emmát Hermione alakításáért.

 

2000 és 2007 között Emma 5 HP filmben tunt fel. Ez idő alatt egyre növekvő népszerűsége több díjhoz is hozzájuttatta, mint például az AOL Moviegoers' Awards Legjobb Színésznő díja (kétszer megnyerte és még egyszer jelölték) és még további megszámlálhatatlan díj beleértve a német Bravo magazin Otto-díja.

 

A 2005-ös Teen Vouge és a 2007-es Tatler magazin címlapján való szereplésével Emma lett a legfiatalabb sztár, aki feltűnt ezen újságok elején, azok első kiadása óta. Még az a megtiszteltetés is érte, hogy felkérték, mondjon beszédet az Oxfordi Egyetem híres Oxford Union eseményén több száz agyas diák előtt.

 

Nemrég bejelentette, hogy megegyeztek a Warner Bros-szal, és az utolsó két HP filmben is Ő alakítja Hermionét, a rajongók legnagyobb megkönnyebbülésére, mivel több helyen is azt lehetett hallani, olvasni, hogy nem vállalja a szerepet. Emmának azonban soha nem volt szándéka hátrahagyni Hermionét, egyszerűen csak biztos akart lenni benne, hogy össze tudja egyeztetni a forgatást az iskolával.

 

Mindig is szeretett tanulni és néhány jellemvonást megoszt Hermionéval, mivel nyolc csillagos ötöst és kettő sima ötöst kapott a GCSE vizsgáin (érettségi) 2006-ban. 2007 májusában újabb vizsgákat tett (A/S vizsgák) rajzból/művészetből, művészettörténetből, angolból és földrajzból. Egy tantárgyat ki fog választani (művészettörténet), és erre fog koncentrálni a következő évben, illetve a 2008-as A-szintű vizsgáján.

 

Szabadidejében nagyon szeret visszatérni az iskolába, ahol barátaival lehet, imád sportolni (hoki, tenisz és kézilabda), festeni, énekelni és táncolni (kétszer is részt vettek a nemzetközi Rock Challenge táncversenyen).

 

2007-ben és 2008-ban újabb kihívások várnak rá: a hatodik HP film forgatása és A-szintű vizsgája. 2009-ben remélhetőleg egyetemre megy, miután kivesz egy év szabadságot. Plusz folytatja a filmezés és a tanulás összehangolását. Reméli hamarosan újra szerepelhet színpadon, ahogy régen is tette.

 

 Kedvencek:

 

1) Szín: rózsaszín,piros,kék

2) Együttes: Postal service

3) Album: Joni Mitchell - "Blue"

4) Dal: Alanis Morissette - Thank You

5) Musical: Chicago

6) Mozi: Notting Hill

7) Színész: Johnny Depp

8) Színésznő: Julia Roberts

9) Könyv: The Remains of the Day

10) Író: Carlos Ruiz Zafron

11) Festő: Euan Ugrow és Gustav Klimt

12) Ruhaüzlet: Harvey Nichols

13) Tervező: Chanel

14) Étel: Olasz, Francia és Spanyol ételek. Particulary spagetti

15) Egyszerű étel: Toast és forró csoki

16) Ital: narancsjuice, limonádé

17) Autó: nem tudok semmit az autókról, ezért nem kedvelem őket

18) Nyaralóhely: Franciaország

19) Sport: Gyeplabda

20) Állat: Macska

21) Sorozat: Jóbarátok

 

 Gyakran ismételt kérdések

 

Emma végig fog szerepelni a HP filmekben?

Igen, néhány pletyka ellenére, Emma bejelentette, boldog, hogy sikerült dűlőre jutniuk az utolsó két film forgatását illetően.

 

Emma Franciaországban vagy Angliában született?

Emma a szerelmesek fővárosában született. Párizsban, Franciaországban.

 

Meg fog valaha is látogatni más országokat?

Emma nagyon elfoglalt, és amikor nem forgat, akkor iskolában van, tehát azokat az országokat látogatja meg, amelyeket a Warner Bros. kiválasztott neki, hogy a HP-t reklámozza; de talán egyszer a nyaralása folyamán meglátogatja a Te országodat. Ki tudja!?

 

Emma és Daniel Radcliffe járnak?

Nem, ezt teljes biztonsággal mondhatom, és ugyanez vonatkozik Rupert Grintre, Tom Feltonra és a HP egész stábjára; csak barátok.

 

Mi Emma e-mail címe?

Nagyon sajnálom, de ez privát információ.

 

Van Emmanak myspace/facebook/bebo oldala?

Nincs, szóval ha látsz valakit, aki Emmanak mondja magát, legalább tudod, hogy hazudik.

 

Elolvassa a neki írt leveleket, hogy írhatok neki?

Emma annyi levelet olvas el, amennyit csak tud. Tipp: legyen a leveled frappáns és eredeti, így sokkal nagyobb az esélye, hogy Emma kezébe kerűl. Erre a címre írhatsz neki:

 

Emma Watson

c/o Harry Potter Productions

Leavesden Studios

P.O. Box 3000

Leavesden

Hertfordshire

WD25 7LT

England

 

Dohányzik?

Nem, Emma nagyon egészséges életet él.

 

Mit gondol Emma arról, hogy privát képei kerülnek fel egyes weboldalakra?

Nagyon dühíti Emmát, hogy vannak olyan emberek (akik rajongóknak nevezik magukat), akik megsértik a magánéletét, és ami még fontosabb Emmának, a barátai magánéletét. Tudja, hogy nagyon sokan használjak fel a képeit, hogy a Emma barátaiként pózoljanak, és azt tanácsolja, hogy soha ne dőlj be olyan embernek, aki az ő barátjának mondja magát!

 

Mi Emma e-mailcíme/MSN címe/telefonszáma/lakcíme?

 

Sajnáljuk, ezek Emma privát információi.

 

 

 

Igaz, hogy Em járt Daniel Radcliffel?

 

Nem, ez egy valótlan pletyka, közöttük kizárólag barátság van.

 

 

 

Emma melyik iskolába jár?

 

A Dragon School elvégzése után jelenleg a szintén oxfordi Headington School tanulója.

 

 

 

Emma Oxfordban, vagy Párizsban született?

 

Emma a szerelem fővárosában, Párizsban látta meg a napvilágot.

 

 

 

Hány éves Emma?

 

Em 2007. április 15-én lett 17 éves.

 

 

 

Emma szokott járni külföldi országokba?

 

Emma nagyon elfoglalt, de egyébként egyik kedvenc időtöltése az utazás. Azonban, ha munkahelye, a Warner Bros. Stábutat szervez külföldre, általában őt is hívják.

 

 

 

Barátai hogyan szólítják Emmát??

 

Emma beceneve leggyakrabban Em, azonban kollégái gyakran One Take Watson-nak is hívják, ami onnan ered, hogy Emmával egy jelenetet általában csak egyszer kell felvenni, ez is bizonyítja színészi tehetségét.

 

 Események

 

2007. Július 12.

today live interjú

 

2007. Július 11.

late show, david lettermannal

 

2007. Július 9.

kéz-, láb-, és pálcalenyomatvétel

 

2007. Július 9.

aol "unscripted" interjú

 

2007. Július 9.

sajtókonferencia

 

2007 Július 8.

los angeles premier

 

2007. Július 4.

párizs premier

 

2007. Július 3.

london premier

 

2007. Június 29.

iskola vége

 

Hermione Granger naplója

 

2005.1.30. Kedves Naplóm! Ma igen mozgalmas napom volt...Véletlenül elkéstem a gyógynövénytanról! Mrs. McReady nem engedett el óra után-nagyon dicsérte tehetségem. Ez nem fontos,de viszont egyvalami igen.A 7-es Tom ma írt egy szerelmes verset! Nekem! Szerelmes! Belém!El tudod hinni?Lilly-vel küldette hozzám,mert úgy látszik félt idehozni személyesen.Idézek belőle: (nem lesz olyan biztos,mert elraktam a ládikámba,és már nem tudok igazán visszaemlékezni rá)Tehát: ,,Kedves Hermione Szeretlek te rózsaszál Úgy ragyogsz nékem Mint a csillag az égen!" Ennyi. Ennyit írt,de...Ez olyan csodás érzés! Azt hiszem...Nos...Hogy én is szerelmes lettem! Ilyet nem éreztem vagy ezer éve! Ennyit mára Kedves Naplóm,holnap is írok! Hermione Granger u.i.:lehet,hogy holnap nem,de holnapután tuti!

 

2005.1.31. Kedves Naplóm! Elvonatkoztatok most Tomtól,és másról írok! A szüleim írtak,hogy elköltöznek Fintslybe. Nem tudom,hogy miért,ennyit írt meg. Fintslybe. Fintslybe. Oké.(Jelenleg nagyon nem tudok mást hozzászólni) Draco ma megdicsérte a ruhámat. Ugyanaz a talár volt rajtam,ami mindig is szokott.Mostanában elég fura hozzám. Igazából nem tuom,és nem is érdekel. Harry-vel ma találkoztunk Mirtillel.Igen,Hisztis Mirtillel. Arról próbált engem meggyőzni,hogy a békarántotta nagyon finom,és hogy az a világ legédesebb állata. Majdnem kihánytam az ebédet,amikor elmesélte,hogy amikor a békák "ürítenek",akkor a gyomrukat is kiköpik. Aztán meg ha megint éhesek lesznek,akkor meg újra megeszik!!!(FÚÚÚÚJJJ) Azt hiszem,most elmegyek a bagolyházba. Talán ott találom tomot. Akkor sok szerencsét magamnak! Hermione Granger u.i.:most nincsen utóirat

 

 Küldj levelet Emmának!!!

 

 

 

Emma Watson

c/o Harry Potter Production

Leavesden Studios

P.O. Box 3000

Leavesden

Hertfordshire WD25 7LT

England

 

 

Hermione Granger

C/O Warner Bros

4000 Warner Blvd

Burbank, CA 91522

 

 

Emma Watson

C/O PFD

Drury House 34-43

Russel Street

London WC2B 5HA

United Kingdom

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Best Deal On Silagra Lescruink

(Lescruink, 2020.01.13 08:35)

Pvp Cialis 20 Mg Ou Peut On Acheter Du Propecia [url=http://cialibuy.com]Buy Cialis[/url] Viagra Samples 2 Or 3 Day Shipping

Amoxicillin Life Lescruink

(Lescruink, 2019.11.02 07:31)

10 Mg Propanol Online Overnight Vardenafil 20 Mg.No Prescription Online Pharmaciy [url=http://leviinusa.com]brand levitra online[/url] Rogaine Y Propecia Healthy Man

Potenzmittel Cialis Lilly EllDict

(EllDerb, 2019.10.23 11:20)

Propecia Colesterol Canadian Drug Store No Script Buy Cheap Celexa Online [url=http://clanar.com]viagra[/url] Buy Orlistat Online Without Script